HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

DAİHATSU CUORE ÖN FREN BALATA SETİ 1.0 - 2004 ÜZERİ

Fiyatı
1.510,72 TL
  • Ürün Bilgisi           : Yüksek konfor ve uzun  kullanım ömrü. Yüksek sürtünmeye karşı dayanıklı ve maksimum emliyet için yüksek dayanım. Yasal düzenlemelere uygunluğu belirten KBA veya ECE test simgesi.

  • Ürünün Markası     :     ALMAN Markasıdır.

  • Marka Bilgisi         : Dünya teknolojisine yön verebilen  Alman şirketinin ilk buluşları, otomotiv gelişiminin gidişatını şekillendirmeye yardım etmiştir. Otomotiv teknolojisi Bosch'un en geniş iş ünitesidir. Bosch beş kıtanın tamamında 146 farklı noktada üretim faaliyetleri sürdürmektedir. "Daima müşteriye daha yakın ve daima daha kaliteli" , bu Bosch'un daima yüksek kalite standartlarına sahip kaliteli ürünler sağlayabileceği anlamına gelmektedir.

  • Kargo Bilgisi         : Anlaşmalı olduğumuz kargo şirketleri ile mesafeye  bağlı olarak 1 ila 2 gün içinde ürün adresinize teslim edilmektedir. Kargo ücreti sistem tarafından, satın almak istediğiniz ürünün parasını ödemeden önce size belirtilecektir. Teslimat bilgileri için tıklayınız.

  • Ödeme Şekli         : " Havale,  EFT,  Kredi Kartı peşin,  Kredi Kartına  taksitKapıda nakit ödeme,  Kapıda Kredi kartı ile ödeme " seçeneklerinden birini kullanabilirsiniz. Ödeme bilgileri için tıklayınız.

  • Satın alınan ürünler İthalatçı firma tarafından garantilidir. Garanti şartları için tıklayınız.

  • Satın alınan ürünleri, arabanıza uymadığında veya memnun kalmadığınızda 6 gün içerisinde, kullanmadan ve ambalajı hasar görmeden ( Tekrar satılabilirlik özelliğini yitirmeden ) sebebini belirterek iade edebilirsiniz. İade şartları için tıklayınız.

  • Ürün Orjinal  Ambalajında ulaştırılır.

  • Satın aldığınız ürünlerin farklı olmaması için, ürün fotoğrafları ile  numunesini karşılaştırmanızı önemle tavsiye ederiz.


NOT :

  • Ön fren balata seti satın alındığında kutu içerisinden 2 adet Sol Ön ve 2 adet Sağ Ön olmak üzere toplamda 4 adet Ön fren balatası çıkmaktadır.
  • Arka fren balatası satın alındığında kutu içerisinden 2 adet Sol Arka ve 2 adet Sağ Arka olmak üzere toplamda 4 adet Arka fren balatası çıkmaktadır.

USTADAN TAVSİYELER :

  • Olası bir kazayı önlemek adına; aracınızın periyodik bakımı (önerilen her 8.000-10.000km de bir) esnasında fren balatalarının, fren hortumlarının ve fren disklerinin kontrolünü yaptırmanızı önemle tavsiye ediyoruz. Bir fren balatasının standart koşullarda 15.000km lik bir kullanım ömrü vardır. Bu  sürücüye, balatanın kalitesine, aracın cinsine, kullanım sıklığına... bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Araçlar genelde önden çekiçlidir bu sebeple ön fren balataları arka fren balatalarına göre daha sık kullanılır ve daha çabuk eskimektedir , bu sebeple ortalama iki ön fren balatası değişirken bir arka fren balatası değişmektedir.






Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
DAİHATSU CUORE ÖN FREN BALATA SETİ 1.0 - 2004 ÜZERİ Online Oto Yedek Parça Satış Bankası Fiyatları - Anında Kargo - Güvenli Alışveriş - Kapıda ödeme- Kredi Kartı - Honda, Hyundai, Toyota, Kia,Nissan, Mazda, Suzuki, Mitsubishi, Daihatsu TB2884
DAİHATSU CUORE ÖN FREN BALATA SETİ 1.0 - 2004 ÜZERİ

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.