HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

MOTOR SİLK - ( DİZEL KATKISI ) DİESEL FUEL TREATMENT

Fiyatı
27,89 TL
Hızlı Gönderi
  • Ürün Bilgisi             : Diesel Fuel Treatment

Dizel Katkısı
                                          
         
                                               

  

 

DİZEL KATKISI


Motor Silk Dizel Yakıtı Katkı Maddesi, düşük kükürtlü dizel yakıtları için katkı maddesi olarak formüle edilmiştir ( Kükürt, 500 ppm’den 15 ppm’e azaltılır ). Bu ürün, düşük kükürtlü dizel yakıtı için, son derece düşük sürtünme filminin mikro yüzeyini oluşturan ve aktif kimyasal işlemden kaynaklanan iyice geliştirilmiş yağlayıcıdır. Yakıtın yanma verimliliğini artırır, enjektör ve pompa aşınmasını azaltır, daha

az emisyon ve yakıt tüketimini sağlar. Sürtünme katsayısı % 0,01 olan kalıcı Borik Oksit yüzeyi ile enjektörleri ve pompaları korumak için tasarlanmıştır.



Dizel Yakıt Şartlandırması:

 

Bugünün düşük ultra kükürtlü yakıtları (15 ppm), erken pompa ve enjektör hasarına veya kükürtün sağladığı yağlayıcı eksikliğinden kaynaklanan bozulmaya yol açar ve ayrıca yakıt ekonomisinde ½ mpg bir düşüş ve güç kaybı beklenir.

 

Dizel Yakıt Şartlandırmasındaki Hidrat Bor Molekülleri, bir yandan sistemi kükürtün yan etkileri korozyon ve karbondan korurken, bir yandan da % 0,01’den daha az yüzey sürtünme katsayısı sağlar. Herhangi bir karbon ve vernik kalıntıları, motorun komutanı olan enjektör performansına izin verecek şekilde tamamen giderilir.

 Ateşleme sırasında daha yüksek performans için setan numarası 8 – 10 numara artar. Yüksek setanlı yakıt ile birlikte daha kolay başlangıç, geliştirilmiş sürüş performansı, daha iyi yakıt tutuşması ve daha az gürültü sağlar. Bugünün motorları 50 setanlık yakıt için tasarlanmıştır ve genellikle daha altındaki seviye kullanılmaz. 40 setanlık seviye tutuşmaya engel olur. Gürültü, yakıt ve güç kaybı meydana gelir.


Avantajları:


• Vuruntulu çalışmayı ve zor çalışmaları bertaraf eder.

• Soğuk havalarda daha kolay çalışma sağlar.

• Yanma odasında optimum yanma oranını korur.

• Herhangi bir karbon, koku ve vernik birikimini bertaraf eder.

• Daha az emisyon üretilir.

• Kurum ve karbon atıklarının engellediği tutuşma problemini ortadan kaldırır, yüzey temizliği ve yağlama sonucu + % 5 yakıt ekonomisi sağlar.

• Metaldeki karıncalanmaları, 300’den daha az sayıya azaltılır.

• Daha yüksek performans ve yakıt sisteminde, daha yüksek aksam ömrünü sağlamak için daha büyük yüzey yağlaması mevcut olup, ayrıca yakıt pompasında conta bozulmasını bertaraf eder.

 


  

  • Kargo Bilgisi         : Anlaşmalı olduğumuz kargo şirketleri ile mesafeye  bağlı olarak 1 ila 3 gün içinde ürün adresinize teslim edilmektedir. Kargo ücreti sistem tarafından, satın almak istediğiniz ürünün parasını ödemeden önce size belirtilecektir. Teslimat bilgileri için tıklayınız.
  • Ödeme Şekli       : " Havale,  EFT,  Kredi Kartı peşin,  Kredi Kartına  taksit,  Kapıda ürün teslimi sırasında nakit ödeme,  Kapıda ürün teslimi sırasında kredi kartı tek çekim ile ödeme, Posta Havalesi " seçeneklerinden birini kullanabilirsiniz. Ödeme bilgileri için tıklayınız.

  • Satın alınan ürünler İthalatçı firma tarafından garanti kapsamına alınmıştır. Garanti şartları için tıklayınız.

  • Satın alınan ürünleri, aracınıza uymadığında veya memnun kalmadığınızda 7 gün içerisinde, kullanmadan ve ambalajı hasar görmeden ( Tekrar satılabilirlik özelliğini yitirmeden ) sebebini belirterek iade edebilirsiniz. İade şartları için tıklayınız.

  • Ürün Orjinal  Ambalajında ulaştırılır.

  • Satın aldığınız ürünlerin farklı olmaması için, ürün fotoğrafları ile  numunesini karşılaştırmanızı önemle tavsiye ederiz. Ürününüzün farklı olması durumunda telefonunuzu bırakın Biz Sizi Arayalım.    






              





ürün sorunsuz kullanışlı dır tavsiye ederim
ürün sorunsuz kullanışlı dır tavsiye ederim
hasan canpolat | 09/10/2013
MOTOR SİLK - ( DİZEL KATKISI ) DİESEL FUEL TREATMENT Online Oto Yedek Parça Satış Bankası Fiyatları - Anında Kargo - Güvenli Alışveriş - Kapıda ödeme- Kredi Kartı - Honda, Hyundai, Toyota, Kia,Nissan, Mazda, Suzuki, Mitsubishi, Daihatsu DİZELKATKIMOTORSILK
MOTOR  SİLK - ( DİZEL KATKISI ) DİESEL FUEL TREATMENT

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.